Falusi disznótor

Nem ígérjük, hogy műkedvelő látogatóink katonás tempóban haladnak majd a feldolgozás művelete során. Bele kell ugrani a mély vízbe! Az megteremti a hangulatot is. Mi pedig megígérjük, hogy a böllér mindent megtanít a feldolgozás során. Jöjjenek el, próbálják ki a falusi disznótort „élesben”, szagoljanak bele, kóstolják meg, amit kifőznek!

Érkezés napja:

Érkezés 14-17 óra között

Fogadás helyi hideg és forró vendégváró italokkal és falatokkal.

Vacsora 18 órától:

Falatok a Bodor Portáról: Kolbász, szalonna, tepertő, tepertőkrém, disznósajt, abált szalonna. Puha kenyér és idényzöldségek, savanyúság.

 

A disznótor napja:

Kezdés 7 órakor
Áldomás, és disznófogó italok fogyasztása
Disznó perzselés, tisztítás, bontás.

Reggeli 9 órától:

  • Hagymás vér,
  • savanyúság,
  • friss puha kenyér

Disznó feldolgozás. Hurka-, kolbászkészítés.

Ebéd 13 órától:

  • Orja leves gazdagon.
  • Sült pecsenye párost savanyú káposztával (toros káposzta)
  • Friss puha kenyér

Hurka- és kolbászkészítés folytatása, zsír sütés

Vacsora 17 órától:

  • Kemencében sült hurka, kolbász és cigányka.
  • Hagymás burgonya
  • Savanyúság
  • Friss kenyér

Pihenés!!!!

Pihenés után ébredés.

Reggeli 9 órától:

  • Friss tepertő
  • Abált szalonna
  • Savanyúság
  • Friss kenyér

Utazás előtti rápihenés.

Ebéd 13 órától:

  • Igazi Bodor féle töltött káposzta
  • Friss kenyér

Ebéd utáni pihenés

16 órakor Kóstoló csomagok átadása és a szobák elhagyása.

A csomag teljes tartalma 3 nap 2 éjszaka. (hosszabbított elhagyási idővel)

A csomag minimum 8 fő részvételével foglalható.

Étkezés tartalmas, szabad szedéses: 2 reggeli, 2 ebéd, 2 vacsora (+Kóstoló csomag: hurka, kolbász, tepertő)

A program ideje alatt helyi forró italok korlátlan fogyasztása.

A jelentkezőknek szükség esetén fő szállást tudunk biztosítani egyeztetés a foglalással egy időben.

Hétvégi csomag ára                        min. 8 fő esetén    28 000 Ft/fő+270 Ft/fő/éj + IFA

(péntek-szombat-vasárnap)

Hét közbeni csomag ára:                        8 főtől            25 000 Ft/fő+270 Ft/fő/éj + IFA

(Hétfőtől csütörtökig választható 3 nap)

Helyfoglalás a kitűzött nap előtt minimum két héttel.

Szerződéskötéskor 30% előleg befizetése szükséges.

 

Tájékoztatás:
A bemutató disznóvágás és feldolgozás az 52/2010. (IV. 30.) FVM rendelet előírásainak megfelelően történik.

Disznótoros ajánlataink

(disznóvágás nélkül)

A Bodor Portán csak házi készítésű ételek kerülnek a vendég asztalára. Nem állandó nyitva tartással üzemelünk, így csak legalább 3 nappal előre egyeztetett időpontban fogadunk minimum 10 fős csoportokat. Nálunk nyugodtan benézhet a konyhába, segíthet a kemence felfűtésében a bográcsozásban.

 

Disznótoros ebéd

Leves: Orja leves
Főétel: Sült hurka, kolbász, pecsenye hús, hagymás tört burgonya, párolt káposzta
Desszert: Túrógombóc, eper öntet
Ital: Kávé, tea

4 500 Ft

Disznótoros délelőtt „A”

Reggeli: Sült hagymás vér, friss kenyér
Leves: Orja leves
Főétel: Sült hurka, kolbász, pecsenye hús, hagymás tört burgonya, párolt káposzta
Desszert: Túrógombóc, eper öntet
Ital: Kávé, tea

6 000 Ft

Disznótoros délelőtt „B”

Reggeli: Sült hagymás vér, friss kenyér
Leves: Kiszely leves (Mozgócska, szlovák specialitás)
Főétel: Kemencés sült hurka, kolbász, cigányka, hagymás tört burgonya, párolt káposzta
Desszert: Kemencés túrós lepény, eper öntet
Ital: Kávé, tea

7 000 Ft

Egész napos disznótoros party

Reggeli: Sült hagymás vér, friss kenyér
Leves: Orja leves
Főétel: Kemencés sült hurka, kolbász, cigányka, hagymás tört burgonya, párolt káposzta
Desszert: Kemencés túrós lepény, eper öntet
Estebéd: Töltött káposzta
Ital: Kávé, tea

9 000 Ft

Kövessen minket a Facebookon!

Képgaléria